Tgrt Haber
12 Mart 2024 02:07 - Güncelleme : 12 Mart 2024 02:06

Okullar 14 Haziran Cuma günü sona erecek

Yaz tatiline kaç gün kaldı? Okullar ne zaman kapanacak? Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okullarda eğitim gören 20 milyon 481 bin öğrenci ve 1 milyon 178 bin öğretmen için yaz tatili heyecanı başladı. Okullar ne zaman kapanacak ve öğrenciler yaz tatiline ne zaman başlayacaklar?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Okullar 14 Haziran Cuma günü sona erecek
okul,tatil,meb

YAZ TATİLİNE KAÇ GÜN KALDI?

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okullarda eğitim gören 20 milyon 481 bin öğrenci ve 1 milyon 178 bin öğretmen için yaz tatili heyecanı başladı. Okullar ne zaman kapanacak ve öğrenciler yaz tatiline ne zaman başlayacaklar?

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi 5 Şubat'ta başlayacak. Bu tarihle birlikte öğrenciler, sömestir tatilinin ardından ders başı yapacaklar. Ancak yaz tatili heyecanı da sürüyor. 2024 yaz tatili ne zaman başlayacak?

Yaz tatiline kaç gün kaldı? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlayacak? - 1. Resim

YAZ TATİLİ TARİHLERİ BELLİ OLDU

2023-2024 eğitim öğretim yılı, 14 Haziran Cuma günü sona erecek. Bu tarihle birlikte öğrenciler, yaklaşık üç aylık bir yaz tatiline girecekler. Yaz tatili boyunca öğrenciler dinlenecek, tatil yapacak ve enerji depolayacaklar. Ancak tatilin başlamasına ne kadar zaman kaldı?

2024-2025 OKULLARIN AÇILIŞ TARİHİ

2024-2025 eğitim öğretim yılı, 9 Eylül'de başlayacak. Bu tarihle birlikte öğrenciler, yeni bir eğitim-öğretim yılına başlayacaklar. Yeni dönemde öğrenciler, derslerine yeniden kavuşacaklar ve yeni öğrenim yılına hazırlıklı bir şekilde başlayacaklar. Ancak önce yaz tatilini beklemeleri gerekiyor. İşte bu nedenle öğrenciler, yaz tatiline kaç gün kaldığını merak ediyorlar.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...