Tgrt Haber
21 Kasım 2014 20:12

Başbakan Davutoğlu, 'Güvenli bölgeler şimdiden ilan edilsin'

Başbakan Davutoğlu, "Türkiye'ye yönelik yeni bir büyük mülteci akını olmasın. Olacak ise bu Suriye sınırları içerisinde karşılanacak şekilde güvenli bölgeler şimdiden ilan edilsin" dedi.

Başbakan Davutoğlu, 'Güvenli bölgeler şimdiden ilan edilsin'
başbakan davutoğlu, ırak, güvenli bölgeler,

Irak'tan dönen Başbakan Ahmet Davutoğlu Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Başbakan Davutoğlu, "Bütün meselemiz, bir, Türkiye'ye yönelik yeni bir büyük mülteci akını olmasın. Olacak ise bu Suriye sınırları içerisinde karşılanacak şekilde güvenli bölgeler şimdiden ilan edilsin. Halep'in düşmesi senaryosu da dahil olmak üzere. İki, Suriye'nin bütününe ümit verecek bir yaklaşım sergilensin. Üç, savaş suçluları ve insanlık dışı uygulamalar konusunda ayrım yapılmasın. İster terör örgütü, ister rejim hepsine tavır gösterelim. Bunları Sayın Biden ile de paylaşacağız, konuşacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...