Tgrt Haber
08 Mart 2024 00:30 - Güncelleme : 08 Mart 2024 00:41

DEM Parti'nin seçim lokali açılışında olay! Yol kapatıp ateş yaktılar: Gözaltılar var!

Batman'da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) seçim lokali açılışı sonrası çıkan olaylarda terör propagandası yapan 5 kişi gözaltına alındı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Mart, Batman, Dem Parti

31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için Batman'da Bağlar Mahallesi ile Pazaryeri Mahallelerinin kesiştiği yerde seçim lokali açan DEM Parti'nin açılış töreni sonrası bir grup olay çıkardı.

YOLU KAPATIP ATEŞ YAKTILAR!

Açılış sonrası aralarında yüzleri maskeli bir grup, çöp konteynerleri ile yolu kapatıp ateş yaktı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve TOMA sevk edildi. Terör propagandası yapan grup, polisin uyarılarına taş ile karşılık verdi.

DEM Parti'nin seçim lokali açılışında olay: Yol kapatıp ateş yaktılar: Gözaltılar var! - 1. Resim

5 GÖZALTI!

Ara sokaklara kaçan göstericilerden 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyet işlemleri devam ederken yol, temizlendikten sonra trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...