Tgrt Haber
30 Mart 2024 00:05 - Güncelleme : 30 Mart 2024 00:10

Diyarbakır'da feci kaza! Tanker biçerdöverle çarpıştı: Ölü ve yaralı var!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, akaryakıt tankeri ile biçerdöver çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Diyarbakır'da feci kaza! Tanker biçerdöverle çarpıştı: Ölü ve yaralı var!

Diyarbakır’da akaryakıt tankeri ile biçerdöver çarpıştı. Kaza, eski Bismil-Silvan-Diyarbakır kara yolu üzerindeki Aslanoğlu köyü civarında meydana geldi. Mehmet Yıldız (30) idaresindeki 21 TK 933 plakalı akaryakıt tankeri, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu biçerdöverle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle Mehmet Yıldız ve biçerdöverde bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'da feci kaza! Tanker biçerdöverle çarpıştı: Ölü ve yaralı var! - 1. Resim

Yaralılar ambulanslarla Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Mehmet Yıldız kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yıldız'ın cansız bedeni, yapılan otopsinin ardından ilçedeki aile mezarlığına defnedildi.

Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...