Tgrt Haber
16 Ocak 2018 15:40

Erdoğan, konuşmasını kesip onu dinledi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşurken bir anda şiir okumaya başlayan çocuk büyük ilgi gördü. Konuşmasını kesip onu dinleyen Erdoğan şiir okumasını bitiren çocuk için "Geleceğin siyasetçileri yetişiyor" dedi.

Erdoğan, konuşmasını kesip onu dinledi!
erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan konuşurken ayağa kalkıp şiir okuyan çocuk alkışlarla karşılandı. Mehmet Akif Ersoy'un Zülümü Alkışlayamam şiirini okuyan çocuğun şiirinin alkışlarla bölünmesine müdahale eden Erdoğan, şiir okumasını bitiren çocuk için "Geleceğin siyasetçileri yetişiyor" dedi.Erdoğan  da sözünü kesip şiiri dinledi, çocuk salonda dakikalarca alkışlandı. Erdoğan konuşmasının sonunda çocukğu kürsüye çıkarıp bir süre sohbet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...