Tgrt Haber
11 Aralık 2017 19:49

Erdoğan Putin görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin'in Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi sona erdi.

Erdoğan Putin görüşmesi sona erdi
putin erdoğan görüşmesi,gündem

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmî temaslarda bulunmak Ankara'ya geldi. Putin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kudüs ve Suriye'deki gelişmeleri değerlendireceği belirtiliyor. Liderlerin ikili görüşmenin ardından heyetlerarası çalışma yemeğinde bir araya geleceği ifade edilirken, yemeğin ardından ortak basın toplantısı gerçekleştirilmesi bekleniyor.Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek görüşme, iki liderin uçak krizinden sonra yaptığı 10. görüşme olarak kayıtlara geçecek. Yüz yüze görüşmelerin yanı sıra sık sık telefonda da görüşen iki lider, Orta Doğu'da yeni dengelerin oluşturulması konusunda fikir birliğine ulaşmayı hedefliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...