Tgrt Haber
16 Mart 2024 11:32 - Güncelleme : 16 Mart 2024 11:37

Güvercinler drona böyle çarptı

Tokat’ta güvercinler drona çarptı. O anlar kameraya saniye saniye yansırken muhabirin dikkati kırımı önledi.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yasin Kıras, Tokat, Dron

İhlas Haber Ajansı Tokat muhabiri Yasin Kıras, Tokat’ın Niksar ilçesinde dron ile haber çekimi yaparken ilginç bir olay yaşadı. Kıras, tarihi bir köprüyü havadan görüntülemek için dronunu havalandırdı. Bu sırada yakındaki bir caminin kubbesinde bulunan güvercin sürücü toplu halde drona çarptı. 

DRON TAKLA ATTI 

Bu anlar dronun kamerasına yansıdı. Muhabirin dikkati ve hızlı hareket etmesi dronun düşmesini engelledi. İlginç olayda dronun pervanelerinde hasar oluştu.
Yaşadığı olayı anlatan İhlas Haber Ajansı Tokat Muhabiri Yasin Kıras, “Bir haber için Niksar ilçesine gelmiştim. Buradaki köprüyü çekerken cami kubbesinde bulunan kuşlar dron sesinden etkilendi ve drona saldırmaya başladı. O anda bir kuş drona vurdu ve kayıttayken dron takla attı. Allahtan dron yere düşmedi. Düşmediği için de mutluyum.” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...