Tgrt Haber
06 Ekim 2023 13:59 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 14:09

Her yerde aranıyordu! Cesedi korkunç şekilde bulundu

Günlerdir her yerde aranan 63 yaşındaki yaşlı adamın cesedi parçalanmış şekilde bulundu.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Her yerde aranıyordu! Cesedi korkunç şekilde bulundu
ORDU

Ordu'nun Altınordu ilçesi Oğmaca Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 63 yaşındaki Hasan Usman'dan haber alamayan yakınları komşularına haber verdi. Komşuları yaşlıu adamı kontrol etmek için eve gittiğinde kapının açık olduğunu fark etti. 

Etrafı kontrol eden komşular yaşlı adamın fındık bahçesinde hareketsiz yattığını fark etti. Durum112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Hasan Usman’ın belden aşağısının parçalanmış olduğu belirlendi. Usman’ın yabani hayvanların saldırısına uğramış olabileceğinin değerlendirildiği belirtildi.

CESEDİ PARÇALANMIŞ ŞEKİLDE BULUNDU

Hayatını kaybeden Hasan Usman’ın kuzeni Bilal Usman, “3 gündür evin lambaları yanmıyordu, bu nedenle şüphelendim. Oğluna telefon açtım, ‘Babanın ışıkları yanmıyor’ dedim. Kendisinde çeşitli rahatsızlıklar da vardı. Oğlu da bir komşumuza ulaşmış ve komşu da bahçeleri gezerken bu durum ile karşılaşmış. Cesedin belden aşağısı yok, hayvanlar parçalamış. Çamaşırları falan çıkarılmış” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Erkan Altunsoy da cesedin sabah saatlerinde komşular tarafından bulunduğunu, belinden aşağı kısmının parçalanmış olduğunu söyledi.
Olay yerinde jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Usman’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ordu Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...