Tgrt Haber
28 Kasım 2015 09:42

İzmir sular altında

Gece saatlerinde başlayan sağanak yağış İzmir'i felç etti.

İzmir sular altında
izmir,sel,

Ege Bölgesi'ndeki üç ilde kuvvetli yağış bekleniyor.İzmir, Manisa ve Aydın çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kuvvetli yağışların öğle saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.Yağışların Manisa merkezi, Saruhanlı, Gölmarmara, Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinde, Aydın merkezi ve Kuşadası, Didim, Germencik, İncirliova, Söke, Koçarlı ve Karpuzlu ilçeleri ile İzmir merkezi ve Buca, Bornova, Bayraklı, Kemalpaşa, Torbalı ve Selçuk ilçelerinde etkili olması bekleniyor.Yağışların kısa süreli fırtınayla gök gürültülü sağanak şeklinde devam edeceği öngörülüyor. Sel, su baskını ve taşkın riskine karşı tedbirli olunması istendi.İzmir'de gece boyunca etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiliyor. Sağanak nedeniyle rögarlardan su taştı. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur sonrası kanalizasyonlar taştı, alt geçitleri su bastı.Gece saatlerinde başlayan yağmur sabah saatlerine kadar sürünce kanalizasyonlar taştı, alt geçitler suyla doldu.

İzmir sular altında

Osman Kibar alt geçidi ile Halkapınar alt geçitleri sabaha kadar yağan sağanak yağıştan dolayı su ile dolunca kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Alt geçitlerin su altında kalması sonucu hazırlıksız yakalanan sürücülerden bazıları ise altgeçitlerde mahsur kaldı. Mahsur kalan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ayrıca Halkapınar alt geçidi girişinde patlayan kanalizasyon yüzünden göle dönen yolda arabalar zor anlar yaşadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...