Tgrt Haber
17 Aralık 2016 20:39

Piyade Er Yunus Emre Duran terhisine 24 gün kala şehit oldu

Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Er Yunus Emre Duran'ın Ankara'daki babaevine acı haber ulaştı.

Piyade Er Yunus Emre Duran terhisine 24 gün kala şehit oldu
piyade, Yunus Emre Duran,

Haberin ulaşmasının ardından Şehit Piyade Er Duran'ın Yenimahalle  Çiğdemtepe Mahallesi'ndeki evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.Acı haberi alan aile yakınları ve komşuları da şehidin evinin önünde  toplandı. Yenimahalle Belediyesince şehidin evinin önüne taziye çadırı kuruldu.  22 yaşındaki şehidin biri kız ikisi erkek 3 kardeşi bulunduğu ve terhisine 24 gün  kaldığı öğrenildi. Bu arada şehidin babası ve amcasının Kayseri'ye gittiği bildirildi. Kırşehir nüfusuna kayıtlı şehit Er Duran'ın cenazesinin, Kayseri'de  düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Ankara'ya getirileceği belirtildi. Şehit Duran'ın cenazesinin yarın Ankara'da toprağa verilmesi  bekleniyor.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...