Tgrt Haber
30 Mart 2024 03:30 - Güncelleme : 30 Mart 2024 04:46

Son Dakika! Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde korkutan deprem!

Son dakika haberi... Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem korku ve paniğe neden olurken, AFAD ilk verileri paylaştı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Elazığ merkezde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem, yerin 13 kilometre altında kaydedildi. 

Son Dakika! Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde korkutan deprem! - 1. Resim

AFAD: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

AFAD tarafından yapılan paylaşımda, "Elazığ ilimizde, saat 03.25’te, 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

ÇEVRE İLLER DE SALLANDI!

03.25'te kaydedilen deprem, çevre il ve ilçelerden de hissedildi. Bingöl, Tunceli, Malatya, Diyarbakır ve Batman illerinde de vatandaşlar sokaklara döküldü.

Son Dakika! Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde korkutan deprem! - 2. Resim

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin merkez üssünü Sivrice olarak duyurdu. Kandilli, 4.7 büyüklüğündeki depremin 5 kilometre derinlikte olduğunu bildirdi.

VALİ TORAMAN: SAHA TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Elazığ Valisi Ömer Toraman, "Kıymetli hemşehrilerim, meydana gelen deprem nedeniyle şu ana kadar ilgili birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor. Geçmiş olsun." açıklamasını yaptı.

Son Dakika! Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde korkutan deprem! - 3. Resim

VALİLİK: HASAR İHBARI YAPILMADI

AFAD, saha taramalarının devam ettiğini ve olumsuz bir gelişmenin yaşanmadığını paylaştı. Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada da "Deprem sonrası saat 3.45 itibarıyla ilimizdeki AFAD, 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir." bilgisi paylaşıldı.

Son Dakika! Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde korkutan deprem! - 4. Resim

Deprem sonrası bazı vatandaşların evlerinden dışarı çıktığı görüldü.

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Ayrıntılar hazırlanıyor...

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...