Tgrt Haber
27 Mart 2024 23:17 - Güncelleme : 27 Mart 2024 23:35

Son dakika: İzmir'de korkutan deprem! Kandilli ilk verileri açıkladı

Vatandaşın telefonlarına gelen "İzmir'de deprem" bildirimleri paniğe sebep oldu. Son dakika deprem olarak Google tarafından gönderilen uyarı sonrası, depremin nerede ve kaç şiddetinde olduğu merak konusu oldu. Detaylar Kandilli Rasathanesi tarafından açıklandı. İşte İzmir'deki son dakika deprem detayları...

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com.tr
Son dakika: İzmir'de korkutan deprem! Kandilli ilk verileri açıkladı

İzmir'de hissedilen bir deprem meydana geldi. Korkutan depreme dair detaylar da netleşti. Son dakika deprem, İzmir'de deprem başlıklarıyla aratılan konuya dair açıklama bekleniyor. Kandili Rasathanesi depremin 3,2 büyüklüğünde ve İzmir'de gerçekleştiğini açıkladı. Deprem, vatandaşların telefonlarına da olmadan 5 saniye önce 'İzmir'de son dakika deprem' uyarısı olarak gönderildi. 

İZMİR SON DAKİKA DEPREM!

Vatandaşlar tarafından hissedilen 3,2 şiddetindeki deprem paniğe neden oldu. İlk etapta sosyal medyada yayılan depreme dair Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı. Valilik, Belediye tarafından da henüz bir açıklama yapılmadı. 

Son dakika: İzmir'de şiddetli deprem! AFAD'dan ilk açıklama bekleniyor - 1. Resim

İZMİR'DE MEYDANA GELEN DEPREM KAÇ ŞİDDETİNDE?

Merkez üssü Ege Denizi olan deprem çevre illerde de hissedildi. Yerin 9.6 kilometre altında ve 3,2 büyüklüğünde olduğuna dair Kandilli Rasathanesi'nden resmi açıklama yapıldı. AFAD ise depremin 3,0 büyüklüğünde olduğunu bildirdi.   

İzmir'de meydana gelen son dakika depremine dair tüm detaylar içerimizde olacak...

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...