Tgrt Haber
22 Ağustos 2017 15:14

'Yanlış Anlama'yın tarihi değişti!

Yanlış Anlama, Azerbaycan ile aynı tarihi vizyona girecekti, gelen talepler üzerine vizyon tarihi 10 Kasım'a ertelendi.

'Yanlış Anlama'yın tarihi değişti!
sinema,yanlış anlama,vizyon tarihi değişti

Türkiye ve Azerbaycan kültürünün hem yakınlığı hem de farklılığı sonucu yaşanan yanlış anlaşılmaların beyaz perdeye taşındığı 'Yanlış Anlama' filminin, 27 Ekim’de vizyona gireceği açıklanmıştı. Salonlardan gelen talep üzerine yeni vizyon tarihi 10 Kasım olarak açıklandı.

Yanlış anlaşmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan komedi filmi Yanlış Anlama'nın vizyon tarihi değişti. Türkiye ve Azerbeycan’ın ünlü oyuncularını bir araya getiren ve eğlenceli karakterleriyle dikkat çeken filmin yeni vizyon tarihi 10 Kasım oldu.

Merakla beklenen komedi filminin yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek oturuyor. Senaryosunu Ayberk Çınar'ın kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda; Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Hakan Bilgin, Bahadır Efe, Duygu Karaca, Pelin Sönmez, Pervin Abiyeva, Islam Mehreliyev ve Ferda Amin yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...