Tgrt Haber
19 Aralık 2023 10:54 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 11:04

Bir zamanların ayrılmaz ikilisiydi! Ahmet Kural, Murat Cemcir hakkında ilk kez konuştu

Murat Cemcir’in Ahmet Kural’ın düğününe katılmaması, bir zamanların sıkı dostlarının küs olduğu iddiasını ortaya çıkardı. Kural konuyla ilgili “Birbirimize uzun bir süredir kırgınız” dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Bir zamanların ayrılmaz ikilisiydi! Ahmet Kural, Murat Cemcir hakkında ilk kez konuştu
Ahmet Kural,Murat Cemcir

Birçok projede birlikte rol alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in bir süredir küs olduğu konuşuluyor. Cemcir’in Ahmet Kural’ın düğününe katılmaması iddiaları daha da güçlendirdi. Konu hakkında ilk kez konuşan Kural, Cemcir ile aralarında kırgınlık olduğunu doğruladı.

"DÜŞMAN DEĞİLİZ"

Ünlü oyuncular Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in bir süredir küs olduğu konuşuluyordu. Ahmet Kural konuk olduğu programda Kalaycıoğlu'nun "Murat Cemcir ile küs müsün?" sorusuna "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler" cevabını verdi.

Kural’ın Murat Cemcir’i düğününe mesaj atarak çağırdığı ve bu sebeple Cemcir’in çok kırıldığı iddiasına da cevap veren Kural, "Bir şehir efsanesi var. Düğününe WhatsApp mesajıyla mı davet ettin?" diye sordu. Kural ise "Konuşmadığımız için evet, davetiye gönderdim. O cevap yazmadı. Kırılmış göndermedim diye." şeklinde konuştu.

Bir zamanların ayrılmaz ikilisiydi! Ahmet Kural, Murat Cemcir hakkında ilk kez konuştu

“BİRBİRİMİZE KIRGINIZ”

Devamında Kural, "Üzülmek... Tabii ki de üzülünür. Biz bu başarılı yola beraber çıktık. Bize bir başarı nasip edildi. Öyle güzel işler yaptık ki... Bir anda böyle küsüp gitmek veya tavır yapmak kolay değildir. O yüzden hiç kimse nankörlük yapmasın bence. Bizler başarılı, iyi insanlardık. Maalesef şu an birbirimize kırgınız. Günün birinde barışılır, konuşulur. Biz öyle düşman olacak insanlar değiliz asla. Nankör değiliz." ifadelerini kullandı.

"BEN KİMSEYE KAPIMI KAPATMAM"

Aralarında barışmanın olup olmayacağı konusuna ise Kural, "Senin kapın açık gibi hissediyorum" deyince Kural, "Ben kimseye kapımı kapatmam. Yüreğim de açık, kapım da açık. Kimseyle düşman da değilim. O zaten benim büyüğümdür. Yaşça da büyüktür benden. O yüzden bu anlaşmazlıklar geçer diye düşünüyorum" sözleriyle açık kapı bıraktı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...