Tgrt Haber
21 Kasım 2023 15:43 - Güncelleme : 21 Kasım 2023 15:43

Dilan Polat soruşturmasında sıcak gelişme! Mali müşavir serbest bırakıldı

Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik soruşturmada hakkında yakalama kararı bulunan mali müşavir Zümrüt Y., gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Dilan Polat soruşturmasında sıcak gelişme! Mali müşavir serbest bırakıldı
Dilan Polat,engin polat

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve Vergi kanununa muhalefet suçlarından tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ın soruşturmasında yakalanan mali müşavir adli kontrol şartıyla Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği, yurt dışına çıkış yasağı uyguladığı Zümrüt’ü serbest bıraktı.

POLAT ÇİFTİ DAVASINDA YENİ GELİŞME! MALİ MÜŞAVİR SERBEST BIRAKILDI

Dilan ve Engin Polat soruşturmasında yakalama kararı bulunan mali müşavir Zümrüt Yerebakan’a yurt dışına çıkış yasağı uygulanarak serbest bırakıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”,  suçlarından soruşturma başlattı. 24 şüpheliden yakalanan 12 kişi tutuklanırken 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalama kararı olan mali müşavir Zümrüt Yerebakan bugün yakalandı. Yerebakan savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği, yurt dışına çıkış yasağı uyguladığı Zümrüt’ü serbest bıraktı.

Dilan Polat soruşturmasında sıcak gelişme! Mali müşavir serbest bırakıldı

AİLENİN AVUKATININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik davada ailenin avukatı ve finans sorumlusu Ahmet Gün'ün itirafçı olarak verdiği ifade ortaya çıktı. Ekin pişmanlıktan faydalanmak isteyen Gün ifadesinde, 80 milyon lirayı  bulan yüklü miktardaki paranın bahis geliri ya da kara para olabileceğini söyledi

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...