Tgrt Haber
02 Aralık 2023 12:00 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 12:00

Hande Erçel’den romantik kutlama…Beğeni butonu çöktü

Başladığı günden itibaren çok konuşulan Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkisinin biri yılı geride kaldı. Hande Erçel, sosyal medya hesabından Hakan Sabancı ile fotoğrafını paylaşıp, “Tüm güzel anılarım seninle” notunu düştü.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
Hande Erçel’den romantik kutlama…Beğeni butonu çöktü
hande erçel,Hakan Sabancı

Bambaşka Biri dizisiyle izleyici karşısına çıkan Hande Erçel, Hakan Sabancı’yla olan ilişkisinin ilk yılı için sosyal medyadan paylaşım yaptı. Erçel romantik bir kutlama yaparken, Halan Sabancı ise oyuncun gönderisini paylaşıp kalp emojisi koydu.

HANDE ERÇEL’DEN ROMANTİK KUTLAMA

Her adımları haber olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkisi bir yılı geride bıraktı. Sosyal medyada 31 milyon takipçiye sahip Erçel, Kuzey Işıkları’nda çektirdikleri fotoğrafı paylaşıp, “Tüm güzel anılarım seninle, daha fazlası için sabırsızlanıyorum” notunu düştü.

Hande Erçel’den romantik kutlama…Beğeni butonu çöktü

HANDE ERÇEL'İN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASINA ÜNLÜ YAĞDI 

'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı doğum günü partisi düzenleyen Hande Erçel kostümleriyle dikkat çekti. 24 Kasım 1993 doğumlu olan Hande Erçel'in 30. yaş gününe Hakan Sabancı'nın yanı sıra abisi Hacı Sabancı ve yengesi Nazlı Sabancı da katıldı. 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...