Tgrt Haber
07 Mart 2024 12:30 - Güncelleme : 07 Mart 2024 13:46

İlk bölümü tepki çekti! Taş Kağıt Makas dizisindeki o sahneye eleştiri yağdı

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisindeki 4 kadının sıraya dizildiği ve önlerine konulan kaptan içki içirildiği sahneye Bilmedikleriniz programın sunucuları Yasemin Bozkurt ve Pınar Ergüner tepki gösterdi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
İlk bölümü tepki çekti! Taş Kağıt Makas dizisindeki o sahneye eleştiri yağdı
Taş Kağıt Makas, Kadına Şiddet, Tgrthaber

Başrolünde Ekin Koç, Serra Arıtürk  ve Ozan Güven gibi isimlerin yer aldığı Taş Kağıt Makas dizisindeki 4 kadının sıraya dizilerek kaptan içki içilmesi sosyal medyada büyük tepki topladı. TGRT Haber’de yayınlanan Bilmedikleriniz programında masaya yatırılan konu hakkında bir hayli sinirlenen Yasemin Bozkurt ve Pınar Ergüner Kadınlar Günü’ne bu kadar kısa süre kala böyle bir olayın yaşanmasına tepki gösterdi.

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ TEPKİ TOPLADI 

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisindeki sahne izleyicileri küplere bindirdi. 4 kadının sıraya dizilerek zorla içki içirildiği sahne, birçok izleyici tarafından kadın düşmanı ve aşağılayıcı olarak yorumlandı. Bir tepki de Bilmedikleriniz programı sunucuları Yasemin Bozkurt ile Pınar Ergüner'den geldi.

İlk bölümden eleştiri yağdı! Taş Kağıt Makas dizisindeki o sahneye tepki yağdı - 1. Resim

Pınar Ergüner; "Kadınlar gününde yeni diziyle ekrana döndürdükten sonra sevgilisini döven Ozan Güven bir de düşünün bunu yapan bir adam oynuyor bu dizide. Nasıl cesaret ettiler bu işe? Ülkede kadına şiddet neden önlenemiyor sorularından en az birine cevap aldığımızı düşünüyorum." diyor X'ten yazan Cemile hanımı tebrik ediyorum." diyerek hala şiddet davası devam eden Ozan Güven'in dizide rol almasına tepki gösterirdi. 

Yasemin Bozkurt ise, "Bugün bütün sosyal medya çalkalandı. Kanaldan henüz bir özrü yok. Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Yarın kanalı ‘Yaşasın kadınlarımız’ diyerek açacaklar diyerek tepkisini ortaya koydu.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...