Tgrt Haber
27 Şubat 2024 14:16 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 14:17

Kıvanç Tatlıtuğ aile saadeti için kesenin ağzını açtı! Hong Kong tatili pahalıya patladı

Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı Aile dizisinin final yapmasının ardından eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile Hong Kong’a tatile giden Kıvanç Tatlıtuğ, adeta bir servet harcadı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Kıvanç Tatlıtuğ

Eşi ve oğluyla birlikte tatile çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, tatil fotoğraflarıyla gündem olmayı başardı. Sosyal medya hesabından sık sık fotoğraf paylaşan Başak Dizer’e beğeni yağarken Kıvanç Tatlıtuğ'un kısa süreli tatile servet harcadığı ortaya çıktı.

KIVANÇ TATLITUĞ SERVET HARCADI

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ve eşi Başak Dizer ile birlikte Hong Kong'a tatile gitti. 'Business' uçan Tatlıtuğ ailesinin kaldıkları otel de dikkat çekti. Bol bol paylaşım yapan çiftin lüks tatili adeta bir servete mal oldu. Kıvanç Tatlıtuğ'un aile tatiline 1 milyon TL'lik bütçe ayırdığı konuşuluyor.  

Kıvanç Tatlıtuğ aile saadeti için kesenin ağzını açtı! Hong Kong tatili pahalıya patladı - 1. Resim

KURT EFE'YE BEĞENİ YAĞDI

Başak Dizer Hong Kong tatilinde eşi Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe'nin fotoğraflarını sık sık paylaşıyor. Kurt Efe'nin sarı saçlarına övgü yağarken takipçiler ' Küçük Behlül' yorumları yağdırdı. 

Kıvanç Tatlıtuğ aile saadeti için kesenin ağzını açtı! Hong Kong tatili pahalıya patladı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...