Tgrt Haber
26 Ekim 2023 16:08 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 16:08

Kıvanç Tatlıtuğ’dan eşi Başak Dizer’e sevgi seli: Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor

2016 yılında Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, verdiği bir röportajda eşiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kurt Efe adında oğlu olan Kıvanç Tatlıtuğ eşi için, “Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor.” dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
Kıvanç Tatlıtuğ’dan eşi Başak Dizer’e sevgi seli: Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor
kıvanç tatlıtuğ

Kurt Efe adında oğulları olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, sanat dünyasının parmakla gösterilen çiftleri arasında. Her röportajında karısına olan sevgisini dile getiren Kıvanç Tatlıtuğ, verdiği röportajda "Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor." dedi. 

"BAŞAK MUTLU OLUNCA KARNIM DOYUYOR"

l'officiel Türkiye dergisine röportaj veren Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer hakkında sarf ettiği sözlerle beğeni topladı. Örnek çift olarak gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, 2016 yılında Paris’t evlendi. Kurt Efe adını verdikleri bir oğulları çift, her yerde birbirlerine olan sevgilerini haykırıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, bir dergiye verdiye röportajda eşi Başak Dizer için, Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte. Devamını getirebilmek asıl mesele" şeklinde konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan eşi Başak Dizer’e sevgi seli: Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor

"BEN DÜNYANIN EN İYİ ANNESİYLE ÇALIŞTIM"

Eşi Başak Dizer hakkında sorulan soruları cevaplayan Kıvanç Tatlıtuğ, ilk defa eşiyle birlikte rol aldığı reklam filminin güzel geçtiğini belirterek, "Ben öncelikle dünyanın en iyi annesi ile çalıştığım için çok heyecanlandım arkadaşlar, samimi söyleyeyim. İkincisi aile olarak da ilk defa bizim bir projeye katılıyor olmamız, birlikte performans sergiliyor olmamız da çok güzel bir hatıra olarak kalacak. Bu yüzden özellikle yapmak istedik." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...