Tgrt Haber
22 Aralık 2022 11:15 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 11:40

4 ay aradan sonra sahneye çıkan Gülşen'den olay gönderme: Aranızda emniyetten kimse var mı?

Şarkıcı Gülşen’in nisan ayındaki konseri sırasındaki bir kesimi kapsayan söylemeleri, Eylül ayında ortaya çıkmış ve yargılanmıştı. Dört gün cezaevinde tutulan ünlü şarkıcı, tutuksuz yargılanırken devam eden dava nedeniyle bir süre sahnelere ara verdi. Aradan geçen dört ay üstüne önceki gün sahne alan Gülşen, bazı göndermelerde bulundu.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
4 ay aradan sonra sahneye çıkan Gülşen'den olay gönderme: Aranızda emniyetten kimse var mı?
magazin,gülşen

Hakkında açılan dava sebebiyle dört aydır sahnelerden uzak kalan şarkıcı Gülşen, ilk sahnesine önceki gün çıktı Formundan bir şey kaybetmediği gözlemlenen Gülşen, iddialı tarzıyla yine dikkatleri üzerine çekti. Gülşen’in özel bir şirketin yılbaşı kutlamalarında sahne aldığı sırada yaptığı göndermeyle gündeme oturdu.

“ARANIZDA EMNİYETTEN KİMSE VAR MI?”

Gülşen hakkında açılan soruşturma ve tutuklanma süreci sonrası ara verdiği sahnelere geri döndü. Dört ay sonra seyircileriyle buluşan Gülşen iddialı tarzı ve enerjisiyle dikkatleri üzerine topladı. Eski formunu koruduğu gözlemlenen Gülşen’in ilk sahnesinde yaptığı gönderme ise dikkat çekti. Birsen Altundaş'ın haberine göre; iddialı sahne kostümü ve danslarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcının seyircilere “Aranızda emniyetten kimse var mı? Ona göre dikkatli konuşayım” diye sorduğu öğrenildi. Gülşen’in yılbaşı gecesinde nerede sahne alacağı ise merak konusu oldu.

4 ay aradan sonra sahneye çıkan Gülşen'den olay gönderme: Aranızda emniyetten kimse var mı?

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Vatan sever 22 Aralık 2022 16:38

Senin arkanda sürekli takip teyiz

Sonraki Haber Yükleniyor...