Tgrt Haber
07 Ekim 2023 09:43 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 09:43

Set yoğunluğundan şikayet etmişti! Sergen Deveci çektiği videoyla Bergüzar Korel’i tiye aldı

Yen dizisi Gaddar için sete çıkan Bergüzar Korel, yoğun çalışma temposuna isyan eden bir paylaşımda bulunmuştu. Sosyal medyada eleştirilen paylaşıma bir yorumda oyuncu Sergen Deveci’den geldi. Deveci yayınladığı video ile Bergüzar Korel’i tiye aldı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Bergüzar Korel,Sergen Deveci

Londra’ya taşındıktan sonra setlere ara veren Bergüzar Korel, 7 yılın ardından yeni dizisi için setlere geri döndü. Gaddar çekimlerine başlayan Korel, yoğun temposundan bahseden paylaşımlarıyla tepki çekti. “Mesela o morluklar, tokatlar filan hep rol di mi?” diyerek sette yaşadığı zorluklardan bahseden oyuncu tepki çekti.

BERGÜZAR KOREL’E BİR ELEŞTİRİ DE MESLEKTAŞI SERGEN DEVECİ’DEN GELDİ

Sergen Deveci, meslektaşı Bergüzar Korel’in paylaşımının ardından video çekerek oyuncuyu tiye aldı. Videoda evinden arabayla alındığı, repo gününde dinlenmeyip kuaföre gidildiğini belirten Deveci kısa sürede binlerce beğeni aldı.

BERGÜZAR KOREL'İN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI İÇİN TIKLAYIN!

BERGÜZAR KOREL’DEN ELEŞTİRİLERE İLK AÇIKLAMA GELDİ

İşinin yoğunluğundan ve ailesine vakit ayıramamaktan şikayet eden Bergüzar Korel, gelen eleştiriler sonrası açıklama yaptı. "İşimi çok seviyorum, işimde yorulmayı, emek vermeyi, zamanın yetmemesini, çocuklarımla sete gelmeyi, bu aile ortamını, repoda koşuşturmayı, mesleğime dair her şeyi çok seviyorum. Burada sizlerle şeffaf olmayı, şakalaşmayı da öyle... Ekmeğimi de sonuna kadar hak ediyorum, işine minnet duyan ve emek veren herkes gibi. Ben bu kadarım, ne daha fazla ne daha azı. Şu an bu satırları yazarken yemek arası ve karavanda bebelerimleyim" dedi.

Set yoğunluğundan şikayet etmişti! Sergen Deveci çektiği videoyla Bergüzar Korel’i tiye aldı

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...