Tgrt Haber
14 Eylül 2017 13:41

“Doğan, hâkimleri ve savcıları satın alma da uzmandır”

Fuat Uğur ve Cem Küçük, TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik programında yine gündemi belirleyen dosyalara yer verdi. Küçük ve Uğur, Halis Toprak’ın kitabındaki ‘“Aydın Doğan, hakimleri ve savcıları satın alma konusunda uzmandır'' satırlarını yorumladı. Programda; Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç'un ''Müfettişler Aydın Doğan’ın binasında'' başlıklı yazısı da ele alınırken, Fuat Uğur ve Cem Küçük, kendileri hakkında açılan davaları değerlendirdiler.

“Doğan, hâkimleri ve savcıları satın alma da uzmandır”
cem küçük,fuat uğur,fetö,aydın doğan

Aydın Doğan, Sever'e hapis yatmaktan kurtulmak için 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Başdanışmanı Ahmet Sever’e göndermiş olduğu mektup hakkında konuşan Uğur, ''Aydın Doğan, Sever'i Gül'ün yanına yerleştirdi. Ondan da bazı şeyler istemesi gayet normal. Doğan, çok maharetli bir adam. Bunu samimi olarak söylediğimi bende itiraf ediyorum'' ifadesini kullandı.     

''DOĞAN'IN YARGI İŞLERİNE İYİ BAKMAK LAZIM''

Doğan'ın yasa değiştirtmek için yazdığı mektubu hakkında konuşan Küçük, ''Ahmet Sever, Doğan'ın adamıydı. Sever onun ajanıydı. Ajanı kötü anlamda söylemiyorum ama onun adamıydı. Doğan, çok zeki bir adamdır. Bugüne kadar herkes gitti bir tek bu kaldı. Doğan'ın yargı işlerine iyi bakmak lazım. Bu işlerde uzmandır. Ben Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na sesleniyorum. 2015'in Ağustos ya da Eylül aylarında Doğan hakkında terörle mücadele davası açıldı. Bu soruşturma ne durumda. Kamuoyu adına öğrenmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

''DOĞAN, HAKİMLERİ VE SAVCILARI SATIN ALMA UZMANIDIR''

Halis Toprak'ın kitabındaki Aydın Doğan için kullandığı ''Doğan, hakimleri ve savcıları satın alma konusunda uzmandır'' sözü hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, ''Halis Toprak'ın hayatını bitirenlerden biri de Aydın Doğan'dır. Doğan, elemanlarına ve çalışanlarına zarf içinde hediye ya da prim olarak paralar verir. Doğan'a, Ahmet Hakan dışında tetikçilik yapan yok. Kanal D haberde Hakan başarısız. Hakan ne yapsa izlenmiyor. Adamın hiç bir itibarı yok. Yerlerde sürünüyor. 4 partinin tabanı da bu adamdan nefret ediyor. O yüzden de Kanal D haber yerin dibinde. Serdar Cebe ve Cüneyt Özdemir bu kanalda haberleri sunmuş olsalardı ve bu reytingleri alsalardı. 50 kere kanaldan kovulmuşlardı. Hakan'ın kovulmamasının nedeni ise Doğan'a yaptığı tetikçiliğidir'' şeklinde konuştu.

'AYDIN DOĞAN İÇİN BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ HAVA GAZIDIR'

Aydın Doğan'ın açtığı davalar hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Aydın Doğan için basın özgürlüğü hava gazıdır. Kendi gazetesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi hakkında konuşan herkese dava açtırıyor diye yaygara çıkartmıştır. Ama kendisi hakkında yazılanlara ve söz söyleyenlere dava açtırma konusunda üstüne de yoktur'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...