Tgrt Haber
17 Mart 2017 14:36

“Hüseyin Gülerce’den Melih Gökçek’e destek”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in TGRT Haber ekranlarında söylediği ve gündeme bomba gibi düşen, “FETÖ’cüler Erdoğan’ı düşürüp yerine Bülent Arınç’ı başbakan yapacaklardı” sözlerine bugün Star Gazetesi Yazarı Hüseyin Gülerce’den destek geldi. Medya Kritik Programı’na bugün katılan Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, “Bu açıklamadan sonra Bülent Bey’in çıkıp, ‘Bu iftiradır’ demesinin bir anlamı yok artık” dedi.

“Hüseyin Gülerce’den Melih Gökçek’e destek”
medya kritik,

Yurt dışında olduğu için Medya Kritik Programı’na katılamayan Gazeteci Yazar Cem Küçük’ün yerine konuk olan Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, Erdoğan’sız AK Parti projesinin FETÖ’cüler, seküler kesim ve Avrupa’nın aklında her zaman olduğunu söyledi. Övür, “Hüseyin Gülerce’ye Harun Tokat gibi herkesin tanıdığı biri bunu söylüyor. Hüseyin Gülerce de bunu açıklıyorsa, Bülent Bey’in çıkıp, ‘Bu iftiradır’ demesinin bir manası yok artık” dedi.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığının son döneminde Gazeteci Nazlı Ilıcak’ın Köşkü’nde üst düzey gazetecileri ağırladığını hatırlattı. Kendisinin de katıldığı yemeğin sonunda Ilıcak’ın ağzındaki baklayı çıkardığını belirten Uğur, “Toplantıya Hüseyin Çelik de katılmıştı. Nazlı Ilıcak şunu dedi. ‘Sayın Erdoğan artık başbakanlığı sürdürmesin, Cumhurbaşkanı olsun. Abdullah Gül de başbakan olsun’. Yani Erdoğan’ı mutlaka uzaklaştırmak ve yerine mutlaka etkili bir ismi getirmek istiyorlardı” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...