Tgrt Haber
27 Şubat 2024 11:47 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 11:48

AK Parti Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk mahalle sakinleriyle buluştu

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, mahalle buluşmaları kapsamında Bahçelievler ve Rüstempaşa Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Haberci
AK Parti Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk mahalle sakinleriyle buluştu
yerel seçim,Yalova

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Bahçelievler ve Rüstempaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Vatandaşlar tarafından meşaleler ile karşılanan Başkan Tutuk, “İnşallah bu birlikteliği devam ettirerek Yalova’mız için ne gerekiyorsa canla başla yapmaya devam edeceğiz” dedi. Prof. Dr. Halil İnalcık Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, mahalle başkanları ve vatandaşlar katıldı. Başkan Tutuk, “Sürekli sahada, halkımızın dertleriyle dertlenip, ilimizin gelişimi için taşın altına elimizi koymaktan çekinmeden hizmet üretmeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin mutlu bir kentte yaşaması için her türlü imkânı seferber ederek şehrimizi, siz kıymetli hemşehrilerimizle birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Tutuk, “Sahil şeridi ve cazibe merkezleri ile ünlü mahallelerimiz, şehrimizin en çok görünen ve en işlek yerleri. Bu mahallelerimizin şehrimiz için önemini biliyor, gereği neyse yapmaya özen gösteriyoruz” diyen Başkan Tutuk, “Bu zamana kadar yıllardır çözülemez denilen birçok sorunu çözüme ulaştırdık. Sizlerden gelen talep ve önerileri her zaman dikkate alarak gereği neyse yapmaya özen gösterdik. Tabiri caizse sizlerle omuz omuza yürüyüp gönül gönüle verdik” dedi.

HİZMETLERİ ANLATTI

Rüstempaşa Mahallesi’nde hemşehrileri için gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler veren Tutuk, “Rüstempaşa Mahallemizde; 200 metre kanalizasyon, 460 metre yağmursuyu hattı yaptık. Çeşitli sokaklarımızda (Öncü Sokak, Şair Nedim Sokak, Çakıllı Sokak, Kartal Sokak, Kaymakam Erkin Sokak, Yesari Asım Sokak) toplam 3 bin 700 ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nde 600 metrekare tretuvar çalışması yaptık. Erman Kurtul ve Akif Varış parklarını yeniledik. Atatürk Caddesi, Safran deresi ve çevresinde ise göze hitap eden bir ışıklandırma çalışması gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan çalışmalardan da bahseden Tutuk, “Bahçelievler Mahallemizde ise; bin 715 metre kanalizasyon, 364 metre yağmursuyu hattı yaptık. Toplam bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Bu mahallemize, çocuklarımızın çok istediği kaykay parkını kazandırdık. Hatta 2 adet yeni çocuk parkı yapıp, 6 adet çocuk parkımızı da yeniledik. Batı sahil şeridinde yer alan ve yıllara yenik düşen 2 adet basketbol ile 1 adet tenis sahasını yeniledik. Şehrimize yaydığımız aydınlatma çalışmamızı da burada sürdürerek kent estetiğine uygun hale getirdik” dedi.

Tutuk, konuşmasının ardından hemşehrilerinin sorularını yanıtladı. Talep ve önerilerini dinleyip gereğinin yapılması için gerekli notları aldı.

Mahalle sakinleri ise programın sonunda yapılan hizmetler sebebiyle Başkan Tutuk’a teşekkür ettiler.

Kaynak: Haberci
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...