Tgrt Haber
26 Ocak 2018 16:30

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan ABD'ye sert sözler

Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı harekatı ile ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'de Irak'ta nerede terörist varsa gideriz onların tepesine bineriz. Fırat Kalkanı bölgesine 100 binden fazla kişi döndü" dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan ABD'ye sert sözler
dışişleri bakanlığı,,mevlüt çavuşoğlu,

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Kepez'de katıldığı bir programda Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı harekatı ile ilgili önemli mesajlar verdi. ABD'ye sert tepki gösteren Bakan Çavuşoğlu'nun konuşmasının satır başları şöyle:Suriye'de Irak'ta nerede terörist varsa gideriz onların tepesine bineriz. Fırat Kalkanı bölgesine 100 binden fazla kişi döndü

ABD'YE SERT SÖZLER

Terörle mücadeleden rahatsız oluyorsan açıkça söyle. İki yüzlü olma. Sen terör bahanesiyle ülkeleri işgal ediyorsun sonra bize insanlık dersi vermeye kalkışıyorsun.Kısa tutun diye kendilerince açıklama yapıyorlar. Gittiği yere kadar, tükendiği yere kadar gideceğiz. Suriye'nin taprağında gözümüz yok. Bizim için DEAŞ'ta,PKK'da PYD'de, FETÖ'de aynıdır. YPG Suriye'nin yüzde 25'ini kontrol ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...