Tgrt Haber
27 Şubat 2024 15:07 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 15:16

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları: Marka projelerle hizmete devam edeceğiz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde de marka projelerle halka hizmet edeceklerini söyledi. Yeni seçimlerde de aday olan Başkan Şerifoğulları, maden ocağındaki göçükten yaralı kurtarılan işçileri de ziyaret etti.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT Haber
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları: Marka projelerle hizmete devam edeceğiz
elazığ,yerel seçim

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Elazığ’daki temaslarına devam etti.

Başkan Şerifoğulları, Alacakaya-Palu sınırındaki Kayaönü köyünde bulunan maden ocağında meydana gelen göçükten yaralı olarak kurtarılan ve Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan işçileri ziyaret ederek, Başhekim Doç. Dr. Şüheda Kaya’dan sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Başkan Şahin Şerifoğulları, işçilerin aileleri ile de bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletirken aileler, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları: Marka projelerle hizmete devam edeceğiz - 1. Resim

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ahmet Murat Mamur ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. Şahin Şerifoğulları ve heyet ardından, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hilal Kaya ve kurum çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları ziyaretlerinde, 5 yıllık görev süresinde Elazığ’a kazandırdığı yatırımları anlattı, talepleri dinledi ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri aktararak destek istedi.

GÖÇÜK ALTINDA KALAN İŞÇİLERE ZİYARET

Temaslarının ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları şunları söyledi:

“Öncelikle Alacakaya-Palu sınırındaki Kayaönü köyünde bulunan maden ocağında meydana gelen göçükten sağ kurtarılan madenci kardeşlerimize acil şifalar diliyor, kıymetli ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.''

''Biz, bu aziz şehirde Belediye Başkanlığı görevini yürütmenin onuru ve gururunu yaşadık ve şehrimize hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Göreve geldiğimizde 24 Ocak depremi ardından tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci ve son olarak asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerini yaşadık. Bu zorlu süreçlerde bahane üretmedik, yüreğimizi ortaya koyarak sevdalısı olduğumuz şehrimiz, insanımız ve geleceğimiz için eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesini benimseyerek çalıştık.''

''Birbirinden kıymetli projelerimizi yatırıma dönüştürerek, Elazığ’ımızı geleceğe taşımanın gayreti içerisinde olduk. Yerel seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı, hane hane gezip vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde, hemşehrilerimizin bizlere olan sevgisini ve desteğini gördüğümüzde, 5 yılda ne kadar doğru işler yaptığımızı anlıyoruz. Bu bize daha fazla güç veriyor.''

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları: Marka projelerle hizmete devam edeceğiz - 2. Resim

“Elazığ, tüm değerleriyle bizler için çok özel bir sevda. Bizim tek gayemiz, bu aziz ve güzel şehri tüm güzellikleriyle, değerleriyle daha güçlü bir şekilde yarınlara taşımaktır. Bunun için de, yeni dönemde hayata geçirmeyi hedeflediğimiz marka projelerle şehrimizi donatacağız. Anadolu medeniyetinin en önemli kavşaklarından biri olan Harput’un varisi aziz şehrimizde, deneyimli proje ekibimizle hazırladığımız marka projelerimizi hayata geçirerek, Elazığ’ı gelişmiş şehirler sıralamasında üst noktalara taşımayı amaçlıyoruz.''

''Hemşehrilerimizin desteği ve teveccühü ile bu kutlu yoldaki görevimize daha güçlü adımlarla devam ettiğimiz takdirde, marka projelerimizi yatırıma dönüştürerek, Elazığ’ın inşa ve ihyasına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Gerçek belediyecilik anlayışı doğrultusunda oluşturduğumuz bu projelerimizi, 1 Mart Cuma günü saat 19.30’da Kanal 23 canlı yayınında hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız.” 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...