Tgrt Haber
24 Ocak 2024 23:03 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 23:28

Enver Demirel mi? Erdal Beşikçioğlu mu? İşte Ankara Etimesgut son anket sonuçları...

Gazeteci Fatih Atik, yerel seçimlerle ilgili Ankara Etimesgut Belediyesi'nin son anket sonuçlarını paylaştı. Cumhur İttifakı adayı olarak Enver Demirel'e rakip olarak CHP Erdal Beşikçioğlu'nu aday gösterdi. İşte Etimesgut'taki son anket sonuçları. Çıkan sonuçlar çarpıcı...

Editör: Furkan Günler / Kaynak: TGRT Haber
Ankara,Yerel Seçim,Anket,AK Parti,,,Cem Küçük

Yerel seçimlere sayılı günler kala partilerin adayları netleşmeye başladı. Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Turgut Altınok'u aday gösterdi.

CHP'nin adayı olarak gösterilen Mansur Yavaş'a rakip olarak gösterilen Altınok seçim çalışmalarına başladı. Cumhur İttifakı Ankara Etimesgut Belediye adayı Enver Demirel olarak açıklarken CHP ise Erdal Beşikçioğlu'nu aday gösterdi. Peki vatandaşların merak ettiği Ankara Etimesgut'ta son anket sonuçları nasıl? İşte son anket sonuçları...

Gazeteci Fatih Atik, TGRT Haber'de Medyakritik programında yaptığı konuşmada Ankara Etimesgut Belediyesi'nin son anket sonuçlarını paylaştı.

ETİMESGUT'TA İYİ PARTİ'DE CİDDİ BİR DÜŞÜŞ VAR

Atik açıkladığı anket sonuçlarında vatandaşlara sorulan Gazeteci Fatih Atik: "Bugün milletvekili seçimi olsa anket sonuçları nasıl olurdu?" sorusuna cevap verenlerin CHP ve AK Parti oylarına yüzde 3 artı oy kazandırdığını söyledi. Etimesgut'ta son ankete göre CHP adayına %35 AK Parti %29,9, MHP adayına ise 10,5 olarak görünüyor. İYİ Parti'de ciddi bir düşüş var. Etimesgut'ta CHP ve AK Parti oyunu 3 puan arttırmış." ifadelerini kullandı.

Enver Demirel mi? Erdal Beşikçioğlu mu? İşte Ankara Etimesgut son anket sonuçları...

"ANKETLERİ ÇOK İNANDIRICI BULMUYORUM"

Bunun yanı sıra Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük'te şöyle dedi;

"5,5 puan oy Mansur Yavaş'a gitmiş. MHP'nin Etimesgut'ta oy kaybettiğini düşünmüyorum. Anketleri inandırıcı bulmuyorum. Etimesgut'ta MHP çok etkilidir yani." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...