Tgrt Haber
28 Mart 2024 22:32 - Güncelleme : 29 Mart 2024 19:08

Gazeteci Nuray Başaran'dan CHP'li aday hakkında dikkat çeken iddia!

TGRT Haber'de canlı yayına katılan gazeteci Nuray Başaran, CHP'nin İYİ Parti Mamak ilçe başkanının istifa etmesi için 130 bin TL teklif ettiğini öne sürdü. Başaran, bu paranın bir kısmının CHP Keçiören adayı Mesut Özarslan tarafından verildiğini iddia etti.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber

Yerel seçime 3 gün kala siyaset sahnesi ısındı. Gözler İstanbul'daki yarışa çevrilirken başkentte ise rüşvet iddiası gündeme bomba gibi düştü.  

TGRT Haber'de Gündem Özel programında konuşan gazeteci Nuray Başaran, Ankara'da nakit para ile siyasi manevralar yapıldığı, İstanbul'da ise ihale yöntemiyle benzer süreçlerin işlediği iddia etti.   

"ANKARA NAKİT, İSTANBUL İHALE..." 

Mamak ilçe başkanının çocuğunun da işe alındığını iddia eden Başaran, "İYİ Parti Mamak ilçe başkanı istifa etsin diye 130 bin TL verilmiş. Paranın bir kısmını CHP Keçiören adayı Mesut Özarslan verdi. Ankara'da nakit, İstanbul'da ihale ile çalışıyorlar" dedi.   

NE OLMUŞTU? 

İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Gürbüz Şancı yaklaşık 3 hafta önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım'ı eleştirerek istifa etmişti. Mansur Yavaş'a desteğini açıklayan Şancı, "Kazanması için tıpkı 2019'da olduğu gibi çalışacağım" demişti. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...