Tgrt Haber
19 Ağustos 2014 21:47

Beşiktaş'ın 11'inde büyük sürpriz

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda İngiliz devi Arsenal'i konuk edecek.

Beşiktaş'ın 11'inde büyük sürpriz
arsenal maçı, beşiktaş arsenal canlı, beşiktaş arsenal, beşiktaş arsenal maçı, Canlı maç izle, devler ligi, şampiyonlar ligi, ŞAMPİYONLAR LİGİ haberleri, ŞAMPİYONLAR LİGİ,

Geçtiğimiz sezon aynı turda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Arsenal, iki maç sonunda toplam 5-0 ile gruplara adını yazdırmıştı. 16 yıldır aralıksız Devler Ligi'nde gruplarda mücadele eden Arsenal, elemelerdeki eşleşmelerin tümünde turu geçen taraf oldu.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne bu sezon 3. ön eleme turundan başladı. Hollanda'nın Feyenoord ekibiyle eşleşen siyah-beyazlılar, deplasmandaki ilk maçı 2-1, İstanbul'daki karşılaşmayı ise 3-1 kazanarak, turu geçmeyi başardı.

İngiliz takımlarıyla Türk ekipleri şimdiye kadar 65 kez karşı karşıya gelirken 32 kez Ada ekipleri ve 17 kez de temsilcilerimiz gülen taraf oldu. Diğer 16 maç ise berabere bitti.

Beşiktaş'ta sakatlığı devam eden Atiba Hutchinson'ın İngiliz ekibine karşı ilk maçta görev alması beklenmiyor. Kanadalı oyuncu maç saatine kadar hazır olsa bile yedekler arasında görev alacak.

Arsenal'de Theo Walcott, Ospina, Miyaichi ve Gnarby bu maçta görev almayacak. Hafif sakatlığı bulunan Gibbs'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

İSMAİL KÖYBAŞI SÜRPRİZİ

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic, hafta içi ve dün akşam antrenmanda denediği İsmail Köybaşı'ya bugün Serdar Kurtuluş'un yerine ilk 11'de şans verdi.

BEŞİKTAŞ - ARSENAL

SAAT: 21:45
STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı
HAKEM: Milorad Mazic (Sırbistan)

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Perdro Franco, Ersan Gülüm, Ramon Motta, Necip, Veli, Oğuzhan, Olcay, Mustafa Pektemek, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

ARSENAL: Szczesny, Chambers, Debuchy, Koscielny, Monreal, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Arteta, Sanchez, Giroud
TEKNİK DİREKTÖR: Arsene Wenger

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...