Tgrt Haber
11 Ocak 2018 17:01

Beşiktaş'tan Larin açıklması

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemde yer alan Cyle Larin transferi hakkında konuştu.

Beşiktaş'tan Larin açıklması
larin,

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı takımın transfer gündeminde olan Cyle Larin hakkında konuştu...

Ahmet Nur Çebi, Larin'i Beşiktaş'a kazandırmak için kulübü Orlando City ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi. 

İşte Çebi'nin sözleri...

- Kamp çok iyi geçti diyebilirim. Hocamız da kampın kendileri için çok iyi geçtiğini söyledi. İnşallah hayırlısı olur.

- Larin ile yapılan görüşmeler tam bitmedi. Görüşmeler devam ediyor, umarım olumlu sonuçlanır. Her zaman hazırlıklıyız, ihtiyacımız olan her yer için çalışıyoruz, gündemimizde birçok oyuncu var. İstediğimiz anda onlara yöneliyoruz.

- Vida , 40 yıldır Beşiktaş’ta gibi çalışıyor. İyiki transfer gerçekleşti.

- Beşiktaş’ın geleceği açısından dikkatli olmak gerekiyor, bu anlamda çalışıyoruz. Başarı da bu şekilde geliyor. Aradaki puan farkları çok önemli değil. 8 hafta sonra işler daha net görünecek. Başakşehir, Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray da şampiyonluk için iddialı. Bayern Münih’in turu geçme şansı ne kadarsa bizim de o kadar var.

- Cenk’in transferini ben yönettim. Kendisi Premier Lig’de oynamak istediğini söyledi. O da bizi transferde çok zorladı. Zor bir süreçti, Cenk için daha fazlası olabilirdi ama gitme isteği bizim elimizi zorlaştırdı. En büyük şansı Beşiktaş’a gelmiş olmasıydı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...