Tgrt Haber
15 Nisan 2015 01:37

Mesut Bakkal'dan taraftar tepkisi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bursaspor maçının ardından konuştu.

Mesut Bakkal'dan taraftar tepkisi
Mesut Bakkal, Bursaspor, gençlerbirliği,

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bursaspor'a 3-2 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda ettikleri maçı tekrar seyretmeden karşılaşmanın hakemi hakkında yorum yapmayacağını belirtti. Oyuncularını tebrik eden Bakkal, "Maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum. 10 kişi kalıp golü de yedikten sonra demoralize olduk. Bursaspor gibi kaliteli bir takıma karşı 10 kişi kalınca işiniz de zor oluyor" ifadelerini kullandı.

Bakkal, maç sırasında taraftarlarla girdiği diyaloğa ilişkinse "Devamlı konuşma, devamlı taktik, devamlı sataşma... Böyle bir tatsızlık yaşandı. 2-1 galibiz, destek olunacağına kulübeyle, teknik direktörle oynama...Bir garez olduğunu düşünüyorum ama herkese mal etmek de istemiyorum" şeklinde konuştu. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise maçın hakemini eleştirerek, "Bursaspor'u tebrik ediyorum. Ama karşılaşmada tebrik edilmesi gereken biri varsa o da maçın hakemiydi. Allah böyle hakemleri başımızdan eksik etmesin. Hakemi kutluyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...