Tgrt Haber
26 May 2014 18:16

Nashori'ye soğuk duş

Sezonun ikinci "grand slam"i Fransa Açık Tenis Turnuvası'na (Roland Garros) veda eden ilk seribaşı raket Japon Kei Nishikori oldu.

Nashori'ye soğuk duş
nashori, garros, tenis,

Sezonun ikinci "grand slam"i Fransa Açık Tenis Turnuvası'na (Roland Garros) veda eden ilk seribaşı raket Japon Kei Nishikori oldu. Fransa'nın başkenti Paris'te devam eden turnuvanın ilk tur maçında, Slovak rakibi Martin Klizan'a 7-6, 6-1 ve 6-2'lik setlerle 3-0 yenilen 9 numaralı seribaşı Nishikori, Roland Garros'a erken havlu attı. Diğer yandan tek kadınlarda turnuvaya 7 numaralı seri olarak katılan Rus tenisçi Maria Sharapova, vatandaşı Ksenia Pervak'ı 6-1 ve 6-2'lik setlerle eleyerek bir üst tura yükseldi. Turnuvanın kadınlarda 9 numaralı seribaşı Slovak Dominika Cibulkova ise Fransız rakibi Virginie Razzano'yu 7-5 ve 6-0'lık setlerle turnuvanın dışına itti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...