Tgrt Haber
13 Aralık 2023 20:02 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 00:19

Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Türk hakemlerine çağrı! 'Buraya gelin'

Portekiz Futbol Federasyonu, Halil Umut Meler'e saldırının ardından Portekiz'deki lig maçlarına Türk hakem atamanın mümkün olduğunu duyurdu. Kararla ilgili mektup TFF'ye gönderildi.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Türk hakemlerine çağrı! 'Buraya gelin'
Hakem

Halil Umut Meler'in saldırıya uğramasının ardından Portekiz Futbol Federasyonu, Portekiz'deki lig maçlarına Türk hakemlerin atanmasının mümkün olduğunu belirtti.

Portekiz'den TFF'ye gönderilen mektupta, "Yaşanan hakem saldırısı sonrası Türk hakemlere destek olmak ve rekabetin korunmasını sağlamak amacıyla Türk hakemlerini Portekiz'de görevlendirmeye hazır olduğumuzu bildirmek isterim." ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, "Birlikte hakemliği güçlendirmek ve korumak, sporla ilgilenen herkes için güvenli ve adil bir ortam sağlamak için çalışabiliriz. Hepimiz hakemlerin güvenliği konusunda endişelenmeliyiz. Adil rekabette hayati bir rol oynayan hakemleri korumamız gerekir." sözleri yer aldı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...