Tgrt Haber
17 Şubat 2017 16:23

Tudor'dan deprem gibi karar, kadroya almadı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, Çaykur Rizespor'la oynanacak maç öncesinde taraftarları şoke eden bir karar verdi. Hırvat çalıştırıcı, Hakan Balta ve Bruma'yı kendi kararı doğrultusunda kamp kadrosuna dahil etmedi.

Tudor'dan deprem gibi karar, kadroya almadı
tudor, galatasaray,

Galatasaray'ın yeni çalıştırıcısı Igor Tudor gelir gelmez kadroda revizyona gitti. Hırvat çalıştırıcı, Çaykur Rizespor maçı öncesinde kamp kadrosuna Bruma ve Hakan Balta'yı dahil etmedi.

Hırvat teknik adamın bu kararı taraftarlar arasında tartışma konusu olurken iki futbolcunun da hafif sakatlıkları olduğu öğrenildi. Ancak alınan bilgilere göre iki oyuncunun oynamalarında bir sakınca olmadığı belirtildi.

Öte yandan konuyla ilgili olarak Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen muhabir Ali Naci Küçük sosyal medya hesabından iki futbolcunun da sakatlığı olmadığını ve Tudor'un kararı doğrultusunda kadroya alınmadıklarını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...