Tgrt Haber
05 Mart 2024 08:57 - Güncelleme : 05 Mart 2024 08:57

Instagram'da yeni dönem: Artık 15 dakikada düzenleyebileceksiniz

ABD'li teknoloji devi Meta, WhatsApp'ta mesaj düzenleme özelliğini yayınladıktan sonra Instagram kullanıcılarına da müjdeyi verdi. Artık Instagram DM bölümünde gönderilen mesajlar 15 dakika içerisinde düzenlenebilecek.

Instagram'da yeni dönem: Artık 15 dakikada düzenleyebileceksiniz
instagram dm,instagram mesaj düzenleme,sosyal medya

Instagram mesajlaşma deneyimini daha da geliştirmeye devam ediyor. Şirket bugün kullanıcıları için heyecan verici bir güncellemeyi duyurdu.

Instagram'ın yeni güncellemesiyle birlikte, kullanıcılar artık gönderdikleri mesajları 15 dakika içerisinde düzenleme imkanına sahip olacaklar. Bu, hatalı yazılan veya yanlış anlaşılabilecek mesajların düzeltilmesi için büyük bir kolaylık sağlayacak.

15 DAKİKA İÇİNDE DÜZENLENEBİLECEK

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, gönderdikleri bir mesaja tıklayıp ve basılı tutup, ardından "Düzenle (Edit)" butonuna basarak hızlıca düzeltme yapabilecekler. Düzenleme işlemi gerçekleştikten sonra, mesajın orijinal hali yerine düzeltilmiş versiyonu karşı tarafa iletilmiş olacak.

Bu güncelleme, Instagram kullanıcı deneyimini daha da iyileştirmeyi hedeflediğini gösteriyor. Özellikle iş veya kişisel iletişimde sıkça kullanılan uygulama, yanlışlıkla gönderilen mesajların düzeltilmesini sağlayarak kullanıcıların iletişimini daha etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacak.

Instagram'da yeni dönem: Artık 15 dakikada düzenleyebileceksiniz - 1. Resim

Meta'dan özellikle ilgili yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

"İster yazım hatası ister kulağa doğru gelmeyen bir şey olsun, artık mesajları gönderdikten sonra 15 dakikaya kadar düzenleyebilirsiniz. Değişiklik yapmak için gönderilen mesajı basılı tutun ve ardından açılır menüden "Düzenle" seçeneğini seçin."

MESAJ SABİTLEME ÖZELLİĞİ DE SUNULDU

En iyi arkadaşlarınız veya ailenizle yaptığınız veya yalnızca gelen kutunuzun en üstünde olmasını istediğiniz sohbetler için, yakında kolay erişim için üç adede kadar grup veya birebir sohbetleri sabitleyebileceksiniz.

Instagram'da yeni dönem: Artık 15 dakikada düzenleyebileceksiniz - 2. Resim

Bir sohbeti gelen kutunuzun en üstüne taşımak için sola kaydırın veya sohbete dokunup basılı tutun, ardından "Sabitle"ye dokunun. Dilediğiniz zaman bir ileti dizisinin sabitlemesini kaldırmayı seçebilirsiniz.

Kaynak: Meta
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...