Tgrt Haber
21 Temmuz 2023 17:24 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 17:34

WhatsApp kullananlar dikkat... Beklenen güncelleme çıktı, hemen yükleyin!

WhatsApp, son zamanlarda kullanıcılarından, çökme sorunları yaşandığına dair çok fazla şikayet alıyordu. Firma bu durumu yayınladığı son güncellemeyle çözdü.

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Türkiye Gazetesi
WhatsApp kullananlar dikkat... Beklenen güncelleme çıktı, hemen yükleyin!
whatsapp,whatsapp grup araması,,whatsapp çöktü mü,

'WhatsApp Android' sürümü için yayınlanan yeni güncellemeyle birlikte uygulamadaki can sıkıcı sorunların önüne geçildi. Emoji klavyesinde yaşanan sorunlar ve diğer hatalar, uzun süren bekleyişin ardından nihayet düzeltildi.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, kullanıcıların Android için beta 2.23.15.21 sürümünde yaşadığı emoji klavyesi çökmeleri, avatar yapılandırma problemleri, gizlilik bölümüne erişim sorunları ve çizim düzenleyici ile ilgili sorunlar, yeni güncellemeyle tamamen ortadan kaldırıldı.

WhatsApp beta kullanıcıları, Android için beta 2.23.15.22 güncellemesini indirerek emoji klavyesini ve diğer tüm fonksiyonları sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirler.

İKİ GÜN ÖNCE ÇÖKMÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde dünya genelinde yaşanan bir diğer olay da normal WhatsApp sürümüyle ilgiliydi. İki gün önce, WhatsApp'ta yaşanan erişim sorunları nedeniyle, Türkiye dahil olmak üzere pek çok ülkedeki kullanıcılar, mesaj alıp gönderirken ve arama yaparken problemle karşılaştılar.   

Şirket resmi Twitter hesabından da erişim sorununu doğrulayarak, dünya genelindeki kullanıcıları etkileyen bir sorun yaşandığını açıkladı. Neyse ki, sorun yaklaşık bir saat içinde düzeltildi ve gece yarısından itibaren erişim normale döndü.

Aynı gece Instagram için de benzer erişim sorunları yaşandığı kullanıcılar tarafından bildirildi. Fakat Instagram konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı ve sadece belirli kullanıcıların etkilendiği düşünülüyor.

WHATSAPP CHAT SUNULDU

Öte yandan WhatsApp, yeni özelliklerini doğrudan kullanıcılarına bildireceği 'WhatsApp Chat' sistemini de kısa bir süre önce uygulamaya ekledi. Platform bu özelliği Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu:

"WhatsApp Chat ile tanışın. WhatsApp'ı sizin için daha da iyi hale getiren en son ipuçlarını, püf noktalarını, ürün ve gizlilik güncellemelerini paylaşacağımız resmi sohbetimiz. İki adımlı doğrulama hakkındaki ilk sohbetimizi takipte kalın."

https://twitter.com/WhatsApp/status/1682075800911376384

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...