Tgrt Haber
20 Nisan 2022 15:38 - Güncelleme : 20 Nisan 2022 15:47

İyilik dizisi konusu nedir? İyilik dizisi ne zaman başlayacak? İyilik oyuncuları kimler?

Ekranlara yeni başlayacak olan 'İyilik' dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Farklı konusuyla dikkat çeken dizi şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı. Oyuncuları ve iddialı konusuyla ilgi toplarken "İyilik dizisinin konusu nedir ve ne zaman başlayacak?" gibi sorularla gündemdeki yerini aldı. İşte ekranların yeni dizisi 'İyilik'in oyuncu kadrosu ve konusu…

İyilik dizisi konusu nedir? İyilik dizisi ne zaman başlayacak? İyilik oyuncuları kimler?

Fox TV'de ekrana gelecek 'İyilik' dizisinin ilk fragmanının yayınlanmasının ardından dizi severler tarafından merak edilmeye başlandı. Hatice Şendil ve İsmail Demirci'nin başrol oyuncusu olan 'İyilik' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandıktan hemen sonra konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak edildi. Yönetmenliğini Murat Öztürk'ün, yapımcılığını MEDYAPIM' ın üstlendiği 'İyilik' dizisi, Kore yapımı "The Queen's House"tan uyarlanmıştır. Peki, 'İyilik' konusu nedir, oyuncuları kimler? İyilik dizisi ne zaman başlayacak? İşte merak edilenler...

İYİLİK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Hatice Şendil ve İsmail Demirci'nin rol aldığı İyilik dizisinin konusu oldukça dikkat çekici. Yapımcılığını MEDYAPIM' ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, Güney Kore dizisi olan “The Queen’s House”tan uyarlanan “İyilik” dizisi, bir ihanet hikayesini anlatacak. Dışarıdan bakıldığında Neslihan'ın güzel ve imrenilecek bir hayatı vardı. Neslihan bu illüzyona inanıp mükemmel bir hayat yaşadığını düşündüğünde, hayatında en güvendiği kişinin, kocasının uzun süredir onu aldattığını anlar. Üstelik kardeşinin yerine geçirdiği Damla ile. Neslihan doğruyu yanlışı sorgulamak ve yeniden açıklamak zorunda kalır. Ayağa kalkıp kendisi, ailesi ve çocukları için savaşacaktır.

İYİLİK OYUNCULARI KİMLER?

Uyarlama bir dizi olan 'İyilik' konusuyla dikkat çekerken ekranların sevilen iki oyuncusunu başrolde göreceğiz. Hatice Şendil ise uzun zaman sonra ekranlara bu diziyle yeniden dönüyor. 

İyilik dizisi konusu nedir? İyilik dizisi ne zaman başlayacak? İyilik oyuncuları kimler?

  • İsmail Demirci
  • Hatice Şendil
  • Sera Kutlubey
  • Perihan Savaş

İYİLİK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İyilik dizisi ilk bölümüyle 29 Nisan Cuma 20.00'de FOX'ta

İyilik dizisi konusu nedir? İyilik dizisi ne zaman başlayacak? İyilik oyuncuları kimler?

 

İYİLİK DİZİSİ İLK FRAGMAN YAYINLANDI

https://twitter.com/iyilikdizifox/status/1516137203147350018

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...