Tgrt Haber
16 Şubat 2015 18:30 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Kamptan kaçtılar Antalya'da yakalandılar

Antalya'da bir otele yerleşen 65 kişilik Suriyeli grup, vatandaşların ihbarı üzerine kampa geri gönderilmeye başlandı. Polis bir başka otelde kaldığı tespit edilen 40 Suriyelinin de kampa gönderileceğini belirtti.

Kamptan kaçtılar Antalya'da yakalandılar
Suriyeli göçmenler,Suruç

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen, ancak yerleştirildikleri Suruç ve Nizip'teki kamplardan ayrılarak geldikleri Antalya'da bir otele yerleşen Suriyelilerden bir grup, sabah saatlerinde iki otobüsle belirlenemeyen bir yere gitti. Kalan 65 Suriyeliyi ellerinde valizlerle otel bahçesinde görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Suriyelilerin kamptan ayrılarak Antalya'ya geldiğini, maddi durumu iyi olan 65 kişinin otelde konakladığını belirtti. Kamptan ayrılmaları yasak olan Suriyeliler, temin edilen otobüsle Nizip'de bulunan kampa geri gönderildi.
Polis, aralarında çocukların da bulunduğu, başka bir otelde kalan 40 Suriyelinin de kampa gönderileceği belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...