Tgrt Haber
28 Mart 2024 15:37 - Güncelleme : 28 Mart 2024 17:31

Davut Sakarsu kimdir, nereli? CHP İzmir Bayındır Belediye Başkan adayı Davut Sakarsu hayatı ve biyografisi

31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlar illerde ve ilçelerde oy vereceği adayları sorgulamaya devam ediyor. Peki, CHP İzmir Bayındır Belediye Başkan Adayı Davut Sakarsu kimdir? Davut Sakarsu kaç yaşında, nereli, mevcut mesleği nedir, evli mi? Davut Sakarsu'nun vaatleri nedir? Cumhuriyet Halk Partisi Bayındır Belediye Başkan Adayı Davut Sakarsu hayatı ve biyografisi haberimizde.

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
Davut Sakarsu kimdir, nereli? CHP İzmir Bayındır Belediye Başkan adayı Davut Sakarsu hayatı ve biyografisi

İzmir'de Mahalli İdareler Seçimi için adaylar araştırılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından İzmir'in Bayındır ilçesinde Davut Sakarsu aday olarak gösterildi. Peki, CHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Davut Sakarsu kimdir? Davut Sakarsu kaç yaşında, nereli? 

DAVUT SAKARSU KİMDİR?

Davut Sakarsu, Bayındır Şoförler Odası Başkanlığı ve Bergama Ticaret Odası 2. Meslek Komitesi Üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur. 

Bayındır'da CHP'nin belediye başkan adayı olarak gösterilen Davut Sakarsu, uzun yıllarını siyaset ve sivil toplum kuruluşlarına adamış bir isimdir. Parti içindeki çeşitli görevlerin yanı sıra meslek odalarında önemli roller üstlenmiştir. Akarsu, Bayındır Şoförler Odası Başkanlığı ve ticaret odası üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur.

Davut Sakarsu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nde CHP Bayındır Belediye Başkanlığı için yarışacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...