Tgrt Haber
28 Mart 2024 12:21 - Güncelleme : 28 Mart 2024 12:20

Tanju Çelik kimdir, nereli? CHP İzmir Bergama Belediye Başkan adayı Tanju Çelik hayatı ve biyografisi

31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlar illerde ve ilçelerde oy vereceği adayları sorgulamaya devam ediyor. Peki, CHP Bergama Belediye Başkan Adayı Tanju Çelik kimdir? Tanju Çelik kaç yaşında, nereli, mevcut mesleği nedir, evli mi? Tanju Çelik'in vaatleri nedir? Cumhuriyet Halk Partisi Bergama Belediye Başkan Adayı Tanju Çelik'in hayatı ve biyografisi haberimizde.

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
Tanju Çelik kimdir, nereli? CHP İzmir Bergama Belediye Başkan adayı Tanju Çelik hayatı ve biyografisi

İzmir'de Mahalli İdareler Seçimi için adaylar araştırılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından İzmir'in Bergama ilçesinde Tanju Çelik aday olarak gösterildi. Peki, CHP Bergama Belediye Başkan Adayı Tanju Çelik kimdir? Tanju Çelik kaç yaşında, nereli? 

TANJU ÇELİK KİMDİR?

Onur Emrah Yıldız, 1986 yılında İzmir Çiğli'de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite eğitimini  Sivas'ta Çevre Mühendisi olarak bitirdi.

Onur Emrah Yıldız, inşaat sektöründeki kariyerine aile şirketinde yönetici olarak başladı.  2009-2012 yılları arasında Çiğli'deki çeşitli mahallelerde konut inşa projelerini hayata geçirdi.

Onur Emrah Yıldız, 2012 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne başladı. 2019 yılında Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürü olarak atandı ve 2021 yılında metropol ilçelerden sorumlu Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı görevine geldi.

Tanju Çelik, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nde CHP Bergama Belediye Başkanlığı için yarışacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...