Tgrt Haber
19 Aralık 2016 07:27

Chicago yine kana bulandı, 9 ölü

ABD’nin Chicago kentinde, hafta sonunda meydana gelen silahlı saldırı olaylarında 9 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Chicago yine kana bulandı, 9 ölü
abd, chicago, silahlı saldırı

Chicago polisi, kentte geçen cuma akşamından pazar gecesine kadar yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamaya göre, farklı olaylarda 9 kişi öldü, aralarında 9 ve 15 yaşlarında iki çocuğun da bulunduğu 26 kişi yaralandı. Silahlı saldırı olayından biri kentin güneyindeki Fernwood bölgesinde bir evde yaşandı. Olayın ardından eve gelen polis ekipleri, 2 erkek ve 2 kadın cesediyle karşılaştı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bir diğer olay da gençlerin yoğun ilgi gösterdiği eğlence otobüsünde meydana geldi. Lake Shore Drive bölgesinde, hareket halindeki parti otobüsünün müşterileri arasında çıkan tartışma sonrası 3 kişi vurularak yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Chicago'da, bu yıl silahlı saldırı olaylarında 701 kişi öldürüldü, yaklaşık 4 bin 50 kişi yaralandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...