Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 15:47

Çorabından çıkan herkesi şaşırttı TikTok'ta viral oldu

Avustralya'da yürüyüş yapan Zoe Nesic adlı kız, eve geldikten sonra çorabından çıkanı TikTok'ta paylaştı, binlerce kişi şaşkınlıkla izledi.

Çorabından çıkan herkesi şaşırttı TikTok'ta viral oldu
tiktok,sosyal medya

Avustralya Victoria'da yaşayan Zoe Nesic, ormanda yürüyüş yaptıktan sonra eve döndü ve ayağında bir tuhaflık hissetti. Çorabının altındaki yumruyu fark eden Zoe, örümceklere alışkın olduğunu fakat bu kez örümcek olmadığını anında anladığı söyledi.

Çorabı kaldırmak istemediğini söyleyen Zor, en sonunda çorabı kaldırdı ve karşısına kocaman bir sülük çıktı. O anlarda çevresindekilere ve takipçilerine çığlık atarak ''Ne yapmalıyım'' diye soran Zoe, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Beni hazırlıksız yakaladı ve korkuttu. Ama neyse ki ısırık çok acımadı ama sonradan gerçekten çok kaşındı. Hiç acı verici değildi ama vücudum alerjik bir reaksiyon gösterdi. Bu yüzden bacağım şişti ve yaranın altında birkaç gün boyunca 50 sentlik bozuk para büyüklüğünde katı bir yumru oluştu, gerçekten kaşınıyordu."

VİDEOSU VİRAL OLDU

Zoe, o anları TikTok'ta paylaştı, videosu viral haline geldi.

The Sun'ın haberine göre, sülükler nehirlerde, barajlarda, derelerde veya lagünlerde bulunabilir. Uzmanlar, insanlara sülüğü deriden doğrudan çekmemelerini, bunun yerine ısı veya tuz uygulayarak sülükleri uzaklaştırmalarını tavsiye ediyor.

Sağlık uzmanları, cilt daha sonra herhangi bir kanayan yara gibi tedavi edilmeli, ardından basınç uygulamak için temiz, sıkı bir bandaj uygulanmalı açıklamasını yaptı. Ancak alan enfekte olursa veya ülser ortaya çıkarsa tıbbi yardım alınmalı diye de ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...