Tgrt Haber
28 Haziran 2021 12:19

TikTok fenomenliği uğruna dişleri pençeleri sökülen aslan kurtarıldı

Sosyal medyada fenomen olmak için sınır tanımayan ve Kamboçya'da yaşayan bir kişi, aslanın dişlerini ve pençelerini söktü. Aslan, fenomenin elinden kurtarıldı.

TikTok fenomenliği uğruna dişleri pençeleri sökülen aslan kurtarıldı
tiktok,fenomen,aslan

Sosyal medyada fenomen olmak uğruna yapılanların haddi hesabı kalmadı. Kamboçya'da bir kişi, sahibi olduğu aslanın dişlerini ve pençelerini söküp TikTok'ta fenomen yapmaya çalıştı. Henüz 18 aylık olan aslanı Çinli sahibi, evinde yetiştirmek için yurt dışından getirdi. 

TikTok'ta aslanla beraber çektiği videolar, takipçilerinden tepki alınca şikayetler de peş peşe geldi ve yetkililer hareteke geçti. Kamboçya'daki yetkililer tarafından ülkenin başkenti Phnom Penh’deki lüks bir villada yaşayan aslanın kurtarıldığı açıklandı.

TikTok fenomenliği uğruna dişleri pençeleri sökülen aslan kurtarıldıBBC'nin haberine göre, aslanın sahibi TikTok videolarıyla ünlenen hayvanın dişlerini ve pençelerini sökmüştü. Bu görüntüler önce sosyal medyada infiale neden olmuştu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...