Tgrt Haber
25 May 2021 00:01

Elon Musk'tan yeni Bitcoin açıklaması

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Twitter’dan yeni bir paylaşım ile Bitcoin piyasasını hareketlendirdi.

Elon Musk'tan yeni Bitcoin açıklaması
Elon Musk,Bitcoin

Bitcoin’de dalgalanmalar devam ediyor. Geçtiğimiz haftalara damga vuran Elon Musk'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ve Çin'den gelen haberlerle sert düşüş yaşayan Bitcoin fiyatlarında dalgalanmalar sürüyor. Tesla’nın CEO’su Elon Musk yaptığı paylaşım ile yine Bitcoin piyasasını hareketlendirdi. 

TWEET SONRASI YÜZDE 15 YÜKSELDİ

Kripto para piyasası ile yakın ilgilenen çok sayıda yatırım yapan Elon Musk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Tesla ile Bitcoin kullanarak araç satımını askıya aldığını duyurmuştu. Kripto paranın bir geleceği olduğunu ancak fosit yakıtların artan kullanımından dolayı endişe duyduğunu dile getirmişti. Musk'tan yeni bir açıklama geldi. Elon Musk, Bitcoin madencileriyle görüştüğünü ve yenilenebilir enerji kullanımlarını yaygınlaştırmayı taahhüt ettikleri söyledi. Musk bu gelişmenin "Potansiyel olarak ümit verici" olduğunu kaydetti. Peş peşe gelen kötü haberler sonrası Bitcoin fiyatları 30 bin seviyesine kadar düşmüştü. Musk'ın attığı tweet sonrası Bitcoin fiyatı %15 yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...