Tgrt Haber
16 Kasım 2021 15:35

Babasının cesedini bir yıl boyunca evde sakladı! Sebebini duyan dehşete düştü

Japonya'da geçtiğimiz yıl babasını kaybeden bir kişi, emekli maaşını alabilmek amacıyla yaşlı adamın cesedini bir yıl boyunca evinde sakladı. 4 gün önce de annesinin hayatını kaybettiği belirlenen şüpheli, "Emekli maaşlarını alabilmek için ölümleri bildirmedim" dedi.

Babasının cesedini bir yıl boyunca evde sakladı! Sebebini duyan dehşete düştü
japonya,ceset,baba,emekli maaşı,para

Japonya’da 1 yıl boyunca babasının ölüsü ile aynı evde yaşayan kişi, polisi arayarak kendisini ihbar etti. İhbardan 4 gün önce de annesini kaybettiği öğrenilen şüpheli, ölümleri, emekli maaşını almaya devam edebilmek için bildirmediğini ifade etti.

Japonya'nın Mie eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 54 yaşındaki bir şahıs, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden babasının cansız bedenini evde sakladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

4 GÜNDÜR İKİ CESETLE YAŞIYOR

Yarı zamanlı işçi olarak çalışan Takashi Morishita'nın dün sabah polis ihbar hattını arayarak suçunu itiraf ettiği bildirilirken, yapılan teknik incelemelerde şahsın annesinin de aynı evde 4 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

KESİN ÖLÜM NEDENLERİ BİLİNMİYOR

Morishita'nın polise verdiği ifadede, suçlamaları kabul ettiği öğrenilirken, "Emekli maaşlarını alabilmek için ölümleri bildirmedim" dediği belirtildi. Şahısların kesin ölüm nedenini belirlemek üzere detaylı soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...