Tgrt Haber
15 May 2021 12:50

Ömer Bebek hayata tutundu Filistin sevince boğuldu

İşgalci İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırısında evi bombalanan ailede 4 kişi şehit olurken Ömer Bebek enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Baba hastanede sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Ömer Bebek hayata tutundu Filistin sevince boğuldu
filistin,ömer bebek,gazze,israil

TGRTHABER.COM.TR | ÖZEL HABER

İşgalci İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırıları devam ediyor. Sivil ve çocuk katliama devam eden İsrail’e karşı dünya sessizliğe büründü.  Dünyanın tepkisizliğinden ve katliama sessiz kalmasından güç alan İsrail, Filistinlilerin evlerini bombalama devam ediyor

AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ ŞEHİT OLDU

İsrail’in saldırıları sonucunda El Şati mülteci kampında Ebu Hatab ailesine ait bir evi bombaladı. Saldırılar sonucunda 6’sı çocuk 8 kişi şehit oldu, 20’den fazla kişi yaralandı. Aynı aileden ise 4 kişi şehit oldu. Şehit ve yaralılar Gazze’deki El- Şifa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ömer Bebek hayata tutundu Filistin sevince boğuldu

BABA SEVİNÇ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Saldırının ardından olay yerine giden ekipler arama kurtarma çalışmalarında bulundu. Çalışmalar sonucunda ailenin en küçük ferdi Ömer bebek enkazdan sağ olarak çıkarıldı.  Hastane önüne gelen Baba Muhammed enkazdan çıkartılan bebeğini görünce sevinç gözyaşlarına boğuldu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...