Tgrt Haber
16 Nisan 2014 13:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Cem Yılmaz'ın meşhur baskül ortaya çıktı

Cem Yılmaz'ın stand-up'larında bahsettiği meşhur baskül ortaya çıktı.

Cem Yılmaz'ın meşhur baskül ortaya çıktı
cem yılmaz,meşhur,stand up,meşhur baskül,meşhur baskül,

Başarılı komedyen Cem Yılmaz'ın stand-up'larında bahsettiği meşhur baskül ortaya çıktı. Cem Yılmaz, ilk parasını kazandığı baskülün fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Cem Yılmaz'ın meşhur baskül hikayesi
CEM YILMAZ'IN MEŞHUR BASKÜL HİKAYESİ
En çok kazanan ünlüler arasında yerini alan Cem Yılmaz yıllık 3.5 milyon lira ile vergi sıralamasında ikinci sırada yerini aldı. Cem Yılmaz stand-up'larında sürekli olarak bir baskülden bahsediyordu. 5 yaşındayken (1978) insanları tartarak para kazandığını anlatan Cem Yılmaz ilk kazanç kapısının fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Cem Yılmaz kendisi için manevi değeri olan bu tartıyı yıllarca saklamış. Paylaştığı fotoğrafın altına "meşhur baskül 1978" notunu düştü. Cem yılmaz şovunda baskülle ilgili hikayeyi şu şekilde anlatmıştı: Teyzem Almanya’dan baskül gönderdi. Aldım apartmanın önüne koydum. Bütün mahalleyi tarttım. 105 lira para kazandım yarım günde, büyük para. Ölçek vereyim 1 liralık dondurma yediğin zaman ölüyordun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...