Tgrt Haber
08 Ocak 2015 16:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Atletico Madrid ve Real Madrid maçın geniş özeti, Atletico Madrid Real Madrid maçı goller

Atletico Madrid ve Real Madrid maçı geniş özeti ve golleri burada. İspanya'da dev derbinin galibi Atletico Madrid oldu. Atletico Madrid Real Madrid maçı gollerini kim attı? Atletico Madrid Real Madrid maçı geniş özetinde neler var?

Atletico Madrid ve Real Madrid maçın geniş özeti, Atletico Madrid Real Madrid maçı goller
atletico madrid, real madrid,Atletico Madrid Real Madrid maçı golleri, Atletico Madrid Real Madrid maçı özeti, ispanya,

Atletico Madrid ve Real Madrid maçı geniş özeti ve golleri burada. İspanya'da dev derbinin galibi Atletico Madrid oldu. Atletico Madrid Real Madrid maçı gollerini kim attı? Atletico Madrid Real Madrid maçı geniş özetinde neler var? İspanya'da dev derbi Kral kupası eleme maçında iki dev ekip karşı karşıya geliyor. Büyük derbinin canlı yayın saat 22:00 olacak.İspanya Kral kupasında büyük heyecan başladı. Avrupa'nın ve ispanyanın en büyük takımlarından olan Atletico Madrid Read Madrid maçı ile heyecan devam ediyor. Vicente Calderon stadında oynanacak olan maçı Carlos Clos Gomez yönetecek. Çift maçlı elememinasyon sistemi şeklinde oynanacak ve ilk maçı 7 Ocakta yayınlanackatır.Atltico Madrid  Real Madrid maçı canlı izle 7 Ocak Çarşamba günü saat 22:00'da başlayacak olan maçı Carlos Clos Gomez yönetecek.

ATLETİCO MADRİD 2-0 REAL MADRİD (GENİŞ ÖZET)

90'     Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Atletico Madrid: 2 - Real Madrid: 0    

89'     Real Madrid takımında Daniel Carvajal, sarı kart görüyor.    

87'     Atletico Madrid takımında Diego Godin hakem Carlos Gomez tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.    

76'     Golün asistini yapan isim Koke.    

76'     GOOLLL!! Jose Gimenez ile Atletico Madrid farkı 2'ye çıkarıyor.    

75'     Real Madrid takımında oyuncu değişikliği; Karim Benzema oyundan çıkarken Jese Rodriguez oyuna giren isim.    

75'     Atletico Madrid takımında oyuncu değişikliği; Antoine Griezmann oyundan çıkarken Mario Mandzukic oyuna giren isim.    

74'     Atletico Madrid takımında Raul Garcia hakem Carlos Gomez tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.    

73'     Atletico Madrid takımında Gabi hakem Carlos Gomez tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

68'     Atletico Madrid takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Saul Niguez çıkıyor ve yerine Arda Turan oyuna giriyor.    

64'     Atletico Madrid takımında Antoine Griezmann, sarı kart görüyor.    

63'     Real Madrid takımında oyuncu değişikliği; James Rodriguez oyundan çıkarken Cristiano Ronaldo oyuna giren isim.    

61'     Atletico Madrid takımında Jesus Gamez hakem Carlos Gomez tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.    

59'     Atletico Madrid takımında oyuncu değişikliği; Fernando Torres oyundan çıkarken Koke oyuna giren isim.    

58'     GOOOLL!! Raul Garcia penaltıdan attığı golle takımını öne geçiriyor.  

57'     Real Madrid takımında Sergio Ramos hakem Carlos Gomez tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.    

46'     Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45'     Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor

31'     Real Madrid takımında Sami Khedira, sarı kart görüyor.    

27'     Real Madrid takımında Marcelo hakem Carlos Gomez tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

1'  Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

Atletico Madrid Real Madrid Maçı Şifresiz Veren Kanallar

Sky Calcio 2 / HD , Sky Sports 1 (uk) , Sport TV1 (Portugal) , SuperSport 3 [Za] , Nova Sports 3 [Hellas] , RSI La 2 , Digi Sport 1 (romania) , Prima COOL , Viasat Xtra 6 , Arena Sport 4 (serbia) , Arena Sport 4 [MAXtv] , Viasat Motor , Smart Spor 2 / HD (D-Smart 78) , beIN Sports FR 3 / HD , NTV Plus Futbol 2 / HD ,ÇTL bolu 724.net RTS Deux / HD , Sky Sports *RED button , SuperSport Select , C+ Family (poland) / HD , SuperSport 4 HD (alb) , SRF Zwei / HD , TVE La 1 , 5 SPORT (israel) / HD , Sky Sport 5 (germany) / HD5 , Planet TV , beIN Sports Mena 1 / HD , RTS Sport Player , Cytavision Sports 4

Atletico Madrid ve Real Madrid İspanya Kral Kupası'nda çeyrek final maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?  Arda Turan'ın da büyük başarılarla forma giydiği Atletico Madrid, Real Madrid karşısında nasıl bir kadro ile sahaya çıkacak. Real Madrid ve Atletico Madrid'de eksik futbolcular bulunuyor mu? takımların birbirlerine olan üstünlüğü nasıl.. Geçmiş maçlarda alınan skorlar ve detaylı analiz bilgileri haberimizdeDiego Simeone'nin takımı Atletico Madrid 319 milyon euro'luk değeri ile İspanya'da ciddi başarılara imza attı. Carlo Ancelotti'nin yönettiği Real Madrid 710 milyonluk değeri ile dünya takımları arasında en büyük bütçeye sahip ekiplerden biriVicente Calderon Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı kritik karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak. Dev müsabakayı Türk futbolseverler, Lig TV ekranlarından naklen izleme şansına sahip olacak. Bu eşleşmenin rövanş maçı ise 15 Ocak Perşembe günü Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak.

Maç:Atletico Madrid Real Madrid

Saat: 22:00

Kanal: Lig TV

Arjantinli teknik patron Diego Simeone önderliğindeki Atletico Madrid, La Liga'da oynadığı 17 maçta elde ettiği 38 puanla üçüncü sırada bulunuyor. İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'nin çalıştırdığı Real Madrid, ligde oynadığı 16 müsabakada topladığı 39 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Torres oynayacak mı?

İspanya'da Kral Kupası'nda yarın Real Madrid ile karşılaşacak Atletico Madrid'in, milli futbolcu Arda Turan'ı yedeğe çekmeyi düşündüğü belirtildi. Teknik direktör Diego Simeone'nin bu kararı, yeni transferi golcü futbolcu Fernando Torres'e yer açmak için aldığı vurgulandı.

İspanyol basını, Arda'nın hafif bir sakatlık geçirdiğini bu yüzden bazı antrenmanlara katılamadığını hatırlatarak, Arjantinli hocanın milli futbolcuyu Kral Kupası'nda dinlendirerek, La Liga'da önümüzdeki hafta oynanacak Barcelona karşılaşmasına sakladığını yazdı. İspanya'nın önde gelen spor yazarları ise Fernando Torres'in gelişi ile birlikte orta sahadan birinin yedeğe çekilebileceği uyarısını yaparak bunların içinde Arda'nın da olabileceğine işaret etmişti. Simeone'nin Torres için oyun sisteminde değişikliğe gidebileceği uyarısını da yapan uzmanlar, bunun ilk işaretinin Kral Kupası'nda yaşanacağını ifade ettiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...