Tgrt Haber
08 Ocak 2021 20:09 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Adanalı iş insanı Nusret Bulut’tan sağlık çalışanlarına büyük jest

Telefon aksesuarları üzerine hizmet veren Kılıf Kolik'in kurucusu Nusret Bulut, sağlık çalışanlarına iki gün boyunca kırılmaz cam hediye etti.

Adanalı iş insanı Nusret Bulut’tan sağlık çalışanlarına büyük jest
Kılıf Kolik,sağlık çalışanları,Nusret Bulut

Bir seneyi aşkın süredir etrafımızı çevreleyen korona virüs salgınında sağlık emekçilerinin canla başla mücadelesi sonucu büyük bir yol kat edildi.  Sağlık çalışanları bu süreçte her zaman en ön saflarda yer aldı. Telefon aksesuarları üzerine hizmet veren Kılıf Kolik'in kurucusu Nusret Bulut bu süreçte canını dişine takan sağlık emekçileri için örnek bir hareket sergileyerek iki gün boyunca telefonları için kırılmaz cam hediye etti. Adanalı iş insanı Nusret Bulut ilk şubesini 2011 senesinde Adana'da açtı. Bunun yanında Elazığ, Ankara, Mersin ve Antalya başta olmak üzere birçok şehirde şubesi bulunuyor. Kılıf Kolik ailesinin tüm ticari kuruluşlara örnek gösterilecek bu kampanyası tüm sağlık çalışanlarını sevindirdi.

İki Gün Boyunca Sağlık Çalışanlarına Kırılmaz Cam Hediye Edildi
İş insanı Nusret Bulut sağlık çalışanları için büyük bir kampanyaya imza attı. Tüm sağlık çalışanlarına Kılıf Kolik şubelerinden iki gün boyunca ücretsiz bir şekilde kırılmaz cam dağıtıldı. Nusret Bulut'un “Büyük bir fedakarlıkla çalışan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız” söylemi ile başlattığı kampanyaya katılım yoğun oldu.

Adanalı iş insanı Nusret Bulut’tan sağlık çalışanlarına büyük jest

Büyük Takdir Aldı
İş insanının bu duyarlı davranışı ile başlatılan kampanya kapsamında Kılıf Kolik şubeleri  tüm sağlık çalışanları tarafından büyük ilgi gördü. Nusret Bulut'un bu örnek hareketi hem halktan hem de sağlık personelleri tarafından büyük takdir aldı. Ülkece zor günler geçirdiğimiz pandemi sürecinde böylesine önemli adımların atılması yüzleri güldürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...