Tgrt Haber
21 Kasım 2020 21:02 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00

Derya Demir: Pandemi gelinlik tercihlerini değiştirdi

Yeni normal düzende gelinlik tercihleri hakkında açıklamalarda bulunan Arya Sposa tasarımcısı Derya Demir, pandeminin gelinlik tercihlerini değiştirdiğini söyledi.

Derya Demir: Pandemi gelinlik tercihlerini değiştirdi
Arya Sposa,,derya demir,

“Pandemi süreci gelinlik tercihlerini değiştirdi” açıklamalarında bulunan Arya Sposa tasarımcısı Derya Demir, yeni normal düzende gelinlik tercihleri hakkında açıklamalarda bulundu. “Pandemi nedeniyle artık daha küçük organizasyonlar yapılmaktadır. Bu bağlamda gelinler de daha rahat edebileceği modelleri tercih ediyorlar. Gösterişli modellerin hitap ettiği kalabalık düğünler geri gelene kadar bu eğilim devam edecek gibi görünüyor.” dedi.

“Arya Sposa markası olarak gelinlikleri hazırlarken onların en özel günleri olduğunun bilinci ve özeniyle çalışmaktayız. Bu günde nasıl giyinmek istiyorlarsa öyle olmasını sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Markamız sadece gelinlik değil nişanlık, nikâh elbisesi, kına gecesi gibi tüm özel günlerine uygun kıyafetler tasarlamaktayız. 2021 sezonunda bu tasarımlarımızı değerli müşterilerimizle paylaşacağız.” şeklindeki açıklamalarıyla Derya Demir yeni sezona dair tasarım ipuçlarını verdi.

Arya Sposa tasarımcısı Derya Demir: ”Yeni normal adı verilen bu dönemde gelen yasaklarla birlikte düğünler ve nikâh törenleri oldukça kısıtlı davetli grubuyla yapılmakta hatta iptal edilebilmekte ve ya ertelenebilmektedir. Bu durumda her mevsime uygun bir gelinlik seçimi yapılması akıllıca bir öngörü olacaktır. Eğer mekân seçimi gelinlik seçiminden önce yapıldıysa o zaman gelinlik mekâna uygun olarak seçilebilir. “diyerek gelin adaylarına model seçiminde gerekli olan doneleri de vermiş oldu.

“Ulaşılabilir Lux Kavramını Gerçeğe Dönüştürdük”

Pandemi döneminde Arya Sposa markası olarak en önemli konularının sağlıklı bir ortam olduğunu söyleyen Derya Demir, “Ulaşılabilir lux kavramını gerçeğe dönüştüren marka olarak hem yurt içi hem de yurt dışında pek çok satış noktasında tasarımlarımızı müşterilerle buluşturuyoruz. Bu dönemde en çok dikkat ettiğimiz konu hijyen ve sağlık. Bu bağlamda gerek üretimde gerek satışta gereken tüm önlemler alınmaktadır.” dedi.

Derya Demir: Pandemi gelinlik tercihlerini değiştirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...